maanantai 17. helmikuuta 2014

Sukukokous

Mepäs pidettiinkin sukukokous eilen Elsan luona Järvenpäässä. Tapasin nyt ekan kerran veljeni Tenhon sen jälkeen kun meidät oli erotettu lapsuuskodistamme. Ollaan nyt puolivuotiaita ja olipas tosi mukava tavata! "Pikkusisko" Elsa on kevyt kuin perhonen meihin jässiköihin verrattuna. "Isoveli" Tenho taas oli todella minuakin isompi. Todettiin, että Elsa painaa 5 kg, minä 6 kg ja Tenho 7 kg. Tenholla oli turkkikin jo karkeampi, kun meillä kahdella oli vielä pehmoinen pentuvilla ;) Ja Tenho oli jo harmaantunut enemmän kuin me pienemmät.

Mites meijän leikit sujui? No, mähän pyrin koko ajan näykkimään Elsaa - mutta kyllä silläkin välillä paloi päreet ja se hikeenty muhun. Tenho yritti rauhallisena poikana vähän tulla mun ja Elsan väliin ja selvästi puolusti Elsaa. Teutaroitiin pihalla märässä lumessa ihan ittemme väsyksiin. Elsa oli litimärkä, ku sitä eniten pyöriteltiin lumessa ;)

Ihmiset yritti ottaa meistä valokuvia. Voitte uskoo, ettei meitä ollu helppo saada kaikkia yhtaikaa samaan kuvaan. Vauhti oli kuvaajille ylivoimainen. Meidän omassa kamerassa näkyy olevan monta kuvaa, johon ei ole osunut yhtään koiraa!!! Laitetaan tähän nyt muutama yhteiskuva:
Vasemmalta: Fiksu, Tenho, Elsa

Fiksu, Tenho, Elsa

Tenho, Elsa

Fiksu, Tenho

Ja sitten meitä kaikkia kolmea "villikoiraa" yritettiin saada nätisti riviin istumaan.

Rivissä istuminen ei vielä mennyt ihan nappiin ;)

4 kommenttia:

  1. Rivissä istuminen on tylsää. Ei mekään semmoseen suastuta. Luovaatoimintaa tommonen, että yks menee itään ja toinen länteen. :D

    VastaaPoista
  2. Kiva kun kävitte, järkätään uudestaankin sukukokous :) Mä kävin äsken moikkaamassa Ninni-äitiämme ja kotiinviemisiksi sain ihanan trimmauksen ja pörheän tukan :)

    terkuin Elsa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih! Nyt oot varmaan oikea söpöläinen ;) Kuva pitäis saada!
      t: Fiksu

      Poista
  3. Oli hyvä meininki! Kiitos suvulle!

    VastaaPoista