sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Iloinen jälleennäkeminen.

Oi, mikä riemun päivä oli eilen! Ensin tuli vanha tuttuni, Tuisku, mua moikkaamaan. Sen kanssa peuhattiin alkulämmittelyt. Ja sitten tapahtui päivän kohokohta: Elsa-sisko tuli kylään. Me pantiin heti tanssiksi:

Tässä mennään Elsan kanssa valssia.
Elsalla on hieno takki päällä - ja ponnari! Ja on se vähän mua pienempi, mutta sehän onkin likka. Meillä oli tosi hauskaa yhdessä. Ja saatiin myös Tuisku mukaan tiimellykseen.

Tuisku on vähän äimän käkenä, että mitähän noitten kakrujen kans pitäs tehä.

Pihalla peuhattiin piiiiiitkä tovi ja sit mentiin sisälle vähän lepäilemään. Vaikkei se kyl ihan onnistunu, ku oli niin kivaa. Välillä näytettiin vuorotellen mitä kaikkee me osataan; kumpikin osaa ihan kivoja juttuja. Elsa osaa antaa tassua ja peruuttaa, mitä mä en osaa. Mä osaan mennä kaheksikkoa Emännän jalkojen ympäri - ja Elsakin ois sen jo oppinu, jos mä en ois hänksättäny tiellä.

Mut arvatkaa, mikä källi me tehtiin ihmisten kiusaks. Hi-hi, mä opetin Elsalle, että meillä saa hypätä sänkyyn, vaikka Elsa ei kotona niin saakaan tehä. Ja sit Elsa näytti mulle, että siihen sänkyyn voi pissata. No, mähän opin sen heti ja pissasin myös ;) Ihmiset ei voineet muuta ku nauraa kippurassa. Kyllähän mun Emäntä on tottunu sänkyä putsaamaan, ku mun edeltäjäni Rex kuulemma viimeisinä aikoinaan oli kova sänkyyn pissijä. Vanhalla rutiinilla meni päiväpeiton putsaus (eikä ne meijän pissat menneet päiväpeitosta läpiasti, vaikka isot lätäköt saatiinkin aikasiks.)  Tosin mä illalla viel vähän parantelin tilannetta ja kusasin emännän peiton päälle!!! (No, kun pikkupojat oli illalla viel mun kans riehumassa, ni emmä joutanu ulos - ja koska olin tämmösen konstin oppinu, ni käytin sitä hyväkseni! HI-HI!)

Elsa on äskettäin niin nätisti trimmattu. Mä oon tämmönen uuniluuta.
Tämmösiä päiviä olis kiva saada lisää. Kyllä mä aion mennä joskus Elsan luokse vastavierailulle. Katotaan mitä koiruuksia me sitte keksitään.

Terv. Fiksu

12 kommenttia:

 1. Täällä tervehtii veljesi Tenho!

  VastaaPoista
 2. Hei Tenho! Kyllä meidänkin on joskus tavattava ;)
  t. Fiksu

  VastaaPoista
 3. Ilman muuta, sukukokous vireille!

  VastaaPoista
 4. Olisi ihan mahtavaa jos kaikki kolme tapaisivat toisensa! Elsa-sisko ilmoittautuu siis mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, jep, jep, järjestetään sukukokous!!!
   PS. Paljon Onnea meille kaikille, täytettiin eilen tasan PUOLI vuotta!!!

   Poista
 5. Tarjotkaa aikaa ja paikkaa. Joku sunnuntai olis ehkä varmin. Sijaitsemme Sipoossa, ihan Keravan liepeillä. t. Tenho

  VastaaPoista
 6. Tuisku: Tolla Tuiskulla on todella hyvä nimi. Ja komeekin se on, mut niinhän me Tuiskut ollaan. :D

  Myrsky: Gaumeeta! Menitte pissiin sänkyyn, mut hei, emmä kyl voi moittia, ku tein saman teon, kun kävin Koiramammalla kylässä. Siistii!

  Ai joo, onks teil tarkotuksella sanavahvistus päällä näissä kommenteissa? Pakko kysyy, ku äippä joutuu monta kertaa arvaan niitä kirjaimia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai on vai? Siis se sanavahvistus. Höh! Eihän semmosta tarttis, ku Emäntä kuitenkin itte tarkistaa kommentit. Mäpäs kerron sille, että yrittäs saada semmosen vahvistuksen pois. Vähä kyl epäilen, ettei se osaa ;)

   Poista
  2. No, nyt pitäs olla sanavahvistus pois. Ehkä.

   Poista
 7. Hei veljet, jos teistä toinen sijaitsee Sipoossa ja toinen Mäntsälässä ja minä Järvenpäässä niin olisiko treffit meillä eli puolivälissä ok? Meillä on tosin aika pieni piha eli ulkona on rajallinen tila riehua mutta me ollaankin niin pieniä ettei haittaa :) Meille sopii kanssa mieluiten viikonloppu, miksei vaikka jo ensi sunnuntai eli 16.2. Mitä te ootte mieltä?

  t.Elsa & co

  VastaaPoista
 8. Vastaukset
  1. Fiksu ottaa teihin molempiin, Tenho ja Elsa, yhteyttä pikapuoliin!

   Poista