maanantai 3. maaliskuuta 2014

Avuliaisuuttani ei arvosteta.

Yritin auttaa Emäntää taas sen neuletöissä enkä ymmärrä miks se hyökkäs mun kimppuun kuin hyeena!!! Äimistyneenä irrotinkin hampaani lankakerästä, mutta olinhan mä sen jo ehtinyt saadakin haluamaani muotoon.  Emäntä kuului huokaavan syvään ja sanovan, että onneks ei lähteny puikko irti.  Ehkä onnistun paremmin seuraavalla kerralla ;)

Mulla kävi taas viikonloppuna ihana Tuisku-kaveri kylässä. Oli tosikivaa. Käytiin lenkurallakin ja oltiin tullessa niin kurassa (ei onneks kuralla), että molemmat päästiin suihkuun.

Tämmönenkin kaveri mulla on jokapäiväisenä vieraana.  En jaksa sille enää räksyttää, ku ei se oo siitä moksiskaan.  Emäntä vain vähän motkottaa, ku ikkuna on aina ihan kuolassa.

Viikonloppuna leikittiin myös poikien kanssa hiekkalaatikolla, mikä ei tietysti yleensä kuulu maaliskuun ekan päivän  ohjelmaan, mutta tämä talvi onkin ollut otollinen hiekkalaatikkoleikeille.

Auttelen vähän Lukasta hiekkakakkujen tekemisessä.  Luksulle kyllä apu kelpaa, mut Emännälle ei ;)
Terv. Fiksu

PS:

Ei Emäntä mua tästäkään kiitelly!!! No, ei tosin moittinutkaan, ku tajus itekin, että lankakerille on keksittävä VIELÄKIN PAREMPI säilytyspaikka. Hä-hääääää!

1 kommentti:

  1. Huomenta Fiksu !
    Oletpa sinä taas touhunnut. Ymmärrän kyllä emäntäsi tunteen. Ei ole yhtään kivaa alkaa selvitellä tuollaista lankamyttyä. Koita nyt seuraavan kerran muistaa, että vaan pikkasen sitä nenälläsi pökkäät.
    Kiva kun oot päässyt poikien kanssa leikkimään. Joo, on tämä erikoinen talvi, mutta toivotaan että tulee kiva kevät ja sinäkin pysyt puhtaana lenkeilläsi.
    Terkkuja emännälle ja hyvää maaliskuuta teille molemmille ♥

    VastaaPoista